Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Harmjan Tienstra

Mijn naam is Harmjan Tienstra en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Bolsward en ben al vanaf mijn 6e actief bezig met korfbal. Ik geniet ervan om betrokken te zijn bij deze sport en het teamgevoel dat ermee gepaard gaat.

Momenteel werk ik als verkoper, waar ik mijn passie voor auto’s kan combineren met mijn liefde voor persoonlijk contact. Wat ik het leukste vind aan het verkopen van auto’s is het hele traject met de klant. Ik hecht veel waarde aan klantbeleving en probeer altijd een goede band op te bouwen met mijn klanten. Het is geweldig om hen te helpen bij het vinden van de perfecte auto die aan al hun wensen voldoet.

Ik geloof sterk in het belang van een nette en opgeruimde showroom. Ik zie het als ons visitekaartje en het draagt bij aan een prettige sfeer voor zowel klanten als medewerkers. Ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom en comfortabel voelen wanneer ze bij ons langskomen.

Mocht je vragen hebben of interesse hebben in een nieuwe auto, dan sta ik graag voor je klaar. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van de perfecte auto die aan al jouw wensen voldoet.

Verkoopadviseur Harmjan Tienstra
0517-392222
h.tienstra@synyco.nl

Ons team

253 klanten beoordelen met een 9.2 / 10 - klantenvertellen.nl