Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 66 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
79x
8,6
100%
8,8
8,5
8,6

Harry Woortman uit: Tolbert

25 september 2018
9,3

Aanschaf gebruikte auto

Na 27 jaar VW te hebben gereden, werd het m.i. tijd voor een ander merk. Helaas voldeed dit merk niet aan mijn verwachtingen. Om (ook financieel) succesvol terug te keren naar een VW-product heb ik mij tot Synyco Franeker gewend.
Verkoopleider Michel Prins nam alle tijd voor mij om te komen tot de aanschaf van de juiste auto. Luisterde goed, nam alle tijd, drong niet aan doch adviseerde: hield sterk rekening met mijn artrose in nek en schouders. Het werd een schitterende VW Touran 1.6 TDI Comfortline DSG uit 2017 welke 100% aan mijn verwachtingen voldoet. Een woord van waardering voor Michel en Synyco is hier bijzonder op zijn plaats.

Aanbeveling: Ja

Anjo van Delden uit: winschoten

14 september 2018
8

Aanschaf gebruikte auto

Prima geholpen, zonder flauwekul. Prettige medewerkers.

Aanbeveling: Ja

Menno Steenstra uit: Franeker

10 september 2018
10

Aanschaf nieuwe auto

Al langere tijd was ik opzoek naar geschikte vervanger van de Renault Twingo die ik in 2011 bij Synyco kocht. Eindeloze onderhandelingen met vergelijkbare bedrijven in het midden van het land verder, was ik nog steeds geen familieauto rijker. Tot dat Synyco een Peugeot 308 SW uit 2014 online zette. Het viel mij op woensdagavond op en was niet eerder dan in het weekend in de gelegenheid om langs te komen. Geen probleem bij Synyco, je stuurt gewoon een appje naar 1 van de verkopers en zelf in de avonduren staan zij je vriendelijk te woord. de auto werd voor mij gereserveerd en op vrijdagmiddag werd het wachten op een nieuwe auto beloont.

Naast Peugeot, Skoda's of ander middenklasse's staan er bij Synyco ook exclusieve auto's in de showroom. Maakt dit de drempel hoger om binnen te stappen?! Zeker niet! De eigenaar verteld zelf met al zijn enthousiasme en overtuiging alles wat je wilt weten over de auto's die wellicht niet binnen je bereik liggen.

Zonder twijfel een prachtig bedrijf met een uitstekende service en een oplossingsgerichte denkwijze.

Aanbeveling: Ja

Lizet Kerstens uit: Oss

19 augustus 2018
9

Aanschaf gebruikte auto

Zeer positief. Ontzettend vriendelijk en klantgericht.

Aanbeveling: Ja

Arjen Miedema uit: Franeker

18 augustus 2018
8

Aanschaf nieuwe auto

Aanbeveling: Ja

Harry Wessels uit: Eelde

17 augustus 2018
8,7

Aanschaf gebruikte auto

Prima ervaring.
Helder en duidelijke afspraken.
No nonsens.
Scherpe prijzen.
Goede service.

Aanbeveling: Ja

Suze Melker uit: Akersloot

27 juli 2018
9

Aanschaf gebruikte auto

Aanbeveling: Ja

Cees Minnema uit: Leeuwarden

26 juli 2018
6,7

Aanschaf gebruikte auto

Aanbeveling: Ja

Reinier Holsheimer uit: Sneek

25 juli 2018
10

Aanschaf gebruikte auto

Eerlijk bedrijf, goede service

Aanbeveling: Ja
79 klanten beoordelen Auto Synyco met een 8,6 / 10 - klantenvertellen.nl