Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 68 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
23x
9,4
100%

Roelof uit: Franeke

8 april 2021
10

Wederom zeer tevreden met de service en hulp.

Ook bij de aankoop van mijn vierde auto bij Synyco ben ik echt goed geholpen. Michel maakte een scherpe en eerlijke prijs en de uitleg en service daarna is perfect. Eerste auto met stekker, dus toch wel wat onervaren. Hij heeft geholpen met het bestellen van een thuisstekker en helpt vervolgens met de stappen daarna. Ook als er iets is kun je altijd bellen voor vragen.

Aanbeveling: Ja

Benno uit: Regio Zwolle

15 maart 2021
9

Heldere en goede service

Goed bereikbaar, komt afspraken na en draait er niet om heen. Fijn zaken gedaan.

Aanbeveling: Ja

Johan Hoekstra uit: Franeker

10 maart 2021
9

Heel goed.

Dit is de tweede keer dat we een auto hebben gekocht, vriendelijke mensen Komen hun woord na Goede service Dik tevreden zijn wij.

Aanbeveling: Ja

Johannes uit: Franeker

1 maart 2021
8

prima en snelle service

Snelle actie, geen geleuter en aankoop prima geregeld binnen de mogelijkheden

Aanbeveling: Ja

Jaap uit: Amsterdam

2 februari 2021
10

Geweldig

Laagdrempelig gewone mensen, geen gladjakkers zoals je zo vaak mee maakt, en meedenken Eerst contact gehad met Michel en de Maandag er op direct een proefrit gemaakt, auto ingeruild, en nieuwe auto meegenomen, ik kan niet anders zeggen dan prima bedrijf!

Aanbeveling: Ja

Eric uit: Biddinghuizen

23 januari 2021
10

Top

Proefrit aan huis was een bijzondere ervaring. Correct op de afgesproken tijd. Alles in een keer afgehandeld. Aanrader.

Aanbeveling: Ja

Freddy uit: Menaam

9 januari 2021
10

Goed

Goede service en dienstverlening. Proefrit aan huis.

Aanbeveling: Ja

Gjalt uit: Pingjum

8 januari 2021
8

Prima service ,aandacht, afhandeling van de inruil deal.

Serieuze aandacht van verkoper, prima inruil, keurige aflevering, en klein mankementen betreffende keyless entry goed opgelost .

Aanbeveling: Ja

Leonie kooiker uit: Noordwolde

2 december 2020
10

Fantastisch!

Alles verliep super vlot en makkelijk. Hele goede service en snele terugkoppeling. Ik ben erg tevreden en zal het iedereen aanraden om je auto hier te kopen. Auto rijdt erg fijn en ziet er tip top uit! Dankjewel voor alles! We zien elkaar in de toekomst weer.

Aanbeveling: Ja
23 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,4 / 10 - klantenvertellen.nl