Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
25x
9,5
100%

Mike Van der Bom uit: MEDEMBLIK

15 mei 2022
9

Zeer prettig

Fijn en open gesprekken gevoerd met Patrick. Voor mijn gevoel weggegaan met een hele goede en eerlijke overeenkomst.

Aanbeveling: Ja

Jan Schuring uit: Valthe

3 mei 2022
10

Keurige en vriendelijke afhandeling van de inruil en koop van een xc60

In 1 dag geregeld.

Aanbeveling: Ja

Charlotte uit: Sellingen

27 april 2022
8

Alles snel en netjes geregeld

Makkelijk en snel contact via Whatsapp. We hebben gebruik gemaakt van de proefrit aan huis. Nette auto wat overeen kwam met de website. Alles is bij ons thuis in minder dan 2 uur geregeld (incl proefrit).

Aanbeveling: Ja

Bram uit: Amsterdam

13 april 2022
10

Uitstekende service

Auto werd naar Amsterdam gebracht voor testrit en aflevering. Prettige en snelle communicatie.

Aanbeveling: Ja

Bart uit: Sörsjön, Zweden

6 april 2022
10

fantastisch bedrijf met perfecte after sales

2021 VW Golf variant gekocht en hier nu een jaar mee gereden. Geen enkel mankement gehad en probleemloze auto. Recent zijn we verhuisd naar Zweden en ik was blij verrast want via de directie kon ik mijn auto gewoon verkopen voor een faire prijs zonder iets nieuws aan te schaffen. Kortom service en betrouwbaarheid zijn top. Het motto hier is echt: afspraak is afspraak.

Aanbeveling: Ja

I. uit: Kampen

17 maart 2022
10

Super service.

Mercedes CLA 2013 gekocht. Personeel is meedenkend. Liep vast met mijn verzekering. Is ter plekke geregeld. Top.

Aanbeveling: Ja

H. uit: Franeker

9 maart 2022
10

Vriendelijk en zeer professioneel

Onlangs de 3e auto gekocht bij Synyco, dit beval uiterst goed door de goede service en het uiterst vriendelijke personeel.

Aanbeveling: Ja

Hans uit: Diever

7 februari 2022
10

Geweldig advies en een perfecte auto gekocht!

Ik was al 2 maanden op zoek naar een mooie en vooral betrouwbare Volkswagen Passat R-line. Helaas niet een exemplaar naar mijn wens kunnen vinden. Tijdens mijn online zoektocht kwam ik (per toeval) een prachtige Peugeot 508 sw RXH bij Synyco in Franeker tegen. Even eerst online zelf het een en ander uitgezocht over dit type auto. Ik was namelijk totaal niet bekend met Peugeot als merk. Toen bleek dat de historie van A tot Z duidelijk was en het een bijzonder exemplaar is waar niet veel van rondrijden, heb ik Synyco gebeld. Johan gaf aan dat de auto nog geen dag online stond, beantwoordde een aantal vragen en heb een afspraak gemaakt om de auto de volgende dag te bekijken. Johan heeft de auto voor mij gereserveerd. Dit is tegenwoordig een uitzondering heb ik gemerkt tijdens mijn lange zoektocht en daarom zeer klantgericht en werd door mij zeer gewaardeerd. De volgende dag stond de Peugeot RXH er tiptop bij in de showroom in Franeker. Johan nam alle tijd om de functies van de auto uit te leggen en had voor mijn komst de garage gebeld waar de auto tot dusver altijd in onderhoud is geweest. "Een 100% perfect auto", werd hem verteld. De historie was volledig bekend, inclusief alles wat er aan gedaan is. Dit voelde zeer vertrouwd en gaf voor mij de doorslag om een proefrit te maken. Grandioze rit gemaakt in het mooie Franeker en omstreken. Ik was verkocht en we zijn tot overeenstemming gekomen. Een week later is de auto bij ons thuis afgeleverd en op naam gezet. Tussentijds heb ik telefonische en per Whatsapp contact gehad met Johannes. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Synyco streeft optimale klanttevredenheid na en handelt hier ook naar. Team Synyco, heel erg bedankt voor het prettig contact en de aflevering van de geweldige Peugeot 508 sw RXH! Een volgende keer ga ik eerst bij jullie speuren voor een nieuwe auto!

Aanbeveling: Ja

J.Bakker uit: Wommels

29 januari 2022
9

Super service

Vorige week een auto gekocht, goede uitleg, veel geduld en sevice. Auto zag we keurig uit! Al met al dik tevreden.

Aanbeveling: Ja
25 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,5 / 10 - klantenvertellen.nl