Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
29x
9,2
96%

Maurice uit: Arum

19 juli 2022
10

Erg goede ervaring.

Goede service, vriendelijk personeel. Snelle handel, geen glade praatjes reeële prijzen qua verkoop en inruil.

Aanbeveling: Ja

J uit: Tijnje

6 juli 2022
10

Prima

Je wordt rustig en professioneel geholpen!

Aanbeveling: Ja

L. uit: Pijnacker

27 juni 2022
8

Klantvriendelijk met goede communicatie/service

Ondanks de afstand van bijna 2 uur rijden, was de proefrit-aan-huis een uitkomst. Goede en snelle communicatie met goede en duidelijk schrijven. Proefrit en auto inruilen inclusief het papierwerk was eenvoudig. Afspraken gemaakt en nagekomen. Ook de garantie, welke geregeld kan worden door je lokale garage, is een pluspunt.

Aanbeveling: Ja

Wilmer uit: Genemuiden

22 juni 2022
10

Goede service, vlotte afhandeling.

Na een tijdje op zoek te zijn geweest naar een mooie strakke auto, zijn we uitgekomen bij een hele mooie jonge Seat Leon ST FR bij auto Synyco. Een proefrit aan huis was geen probleem, de jongeman die de auto kwam brengen was vriendelijk en gaf ons alle tijd en ruimte om de auto uitgebreid te bekijken en te proberen. Terug aan huis hebben we contact gehad met Wouter van Auto Synyco, eveneens een heel vriendelijke en vlotte verkoper. Na een goed gesprek zijn we tot een overeenstemming gekomen, de formele zaken werden verder keurig afgehandeld door Wouter, waardoor we na een klein halfuurtje de trotse eigenaren van een prachtige auto waren! Onze auto is direct bij ons thuis gelaten en de jongeman is door ons weer teruggebracht naar Zwolle, om van daaruit met de trein weer terug naar huis te gaan. Wij bevelen auto Synyco zeker aan wegens hun korte lijnen, vriendelijke verkopers, uitstekende auto's en uiteraard de proefrit aan huis. We genieten van onze nieuwe auto en als er ooit een andere wagen mag komen, gaan we zeker weer naar auto Synyco.

Aanbeveling: Ja

K. uit: Achlum

18 juni 2022
10

Helemaal goed ,

Keurig ontvangen, alle vrijheid de auto goed te bekijken. Geen druk door verkoper . Dat is wel het belangrijkste voor ons . Perfect dus zoals het hoort. Gr klaas

Aanbeveling: Ja

Durk uit: Dronrijp

6 juni 2022
9

Goede en vlotte services en vriendelijke verkopers

Ik ben bij auto Synyco geslaagd nu al voor 2 auto’s. Vindt het een goede en betrouwbare zaak. Bedankt Johan en personeel.

Aanbeveling: Ja

Mike Van der Bom uit: MEDEMBLIK

15 mei 2022
9

Zeer prettig

Fijn en open gesprekken gevoerd met Patrick. Voor mijn gevoel weggegaan met een hele goede en eerlijke overeenkomst.

Aanbeveling: Ja

Jan Schuring uit: Valthe

3 mei 2022
10

Keurige en vriendelijke afhandeling van de inruil en koop van een xc60

In 1 dag geregeld.

Aanbeveling: Ja

Charlotte uit: Sellingen

27 april 2022
8

Alles snel en netjes geregeld

Makkelijk en snel contact via Whatsapp. We hebben gebruik gemaakt van de proefrit aan huis. Nette auto wat overeen kwam met de website. Alles is bij ons thuis in minder dan 2 uur geregeld (incl proefrit).

Aanbeveling: Ja
29 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,2 / 10 - klantenvertellen.nl