Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
29x
9,6
96%

paul van der Crabben uit: Hoogland

17 september 2023
10

Een verademing!

Een zaak van no-nonsense beleid. Men is open en eerlijk, tenminste zo hebben wij het ervaren. Afspraak is afspraak! Gewoon HEEL prettig om bij Synyco zaken te doen. Wij hopen dat er velen na ons dit zullen kunnen beamen en ervaren!!!!

Aanbeveling: Ja

Weri uit: Oterleek

13 september 2023
10

Correcte en plezierige onderhandeling,

Via een plezierige en correcte onderhandeling werden we de eigenaar van een hele mooie en fijne auto. Tot in de puntjes opgepoetst en onderhouden.

Aanbeveling: Ja

Frans uit: Hoveling

7 september 2023
10

Uitstekende ervaring met autobedrijf Synyco.

Na jarenlang ervaring bij relatief grote autobedrijven waar je eigenlijk maar een nummer bent en waar de service naar mijn mening maar matig is, was het een verademing om weer eens mee te maken dat bij jullie bedrijf de klant nog koning is en waar service vanzelfsprekend is. Het contact met Wouter Postma was zeer plezierig en hij nam ook ruim de tijd voor mij. Kortom super geholpen.

Aanbeveling: Ja

Rhea uit: Leeuwarden

11 augustus 2023
10

Goede, vlotte service.

We hebben een auto gekocht en onze ingeruild. Via het contactformulier kwamen wij in contact. Gelijk de volgende dag konden wij al een proefrit maken. We hadden onze dochter van 3 mee en we werden vriendelijk ontvangen. Ze gaven ons alle tijd voor zowel de proefrit als het overleg en dat vonden we uitermate prettig. De auto was zelfs al eerder klaar dan afspraak. Hij werd keurig volgens afspraak afgeleverd. We hebben de service als zeer prettig ervaren.

Aanbeveling: Ja

Sanjay uit: Almere

31 juli 2023
10

gewoon goed

Woon in Almere, dat is bijna 1 uur en 40 minuten rijden naar ons, Ochtend gebeld voor proefrit aan huis. Zelfde dag zijn ze geweest. Proefrit was geslaagd. Auto is niet meer terug gegaan. Wij hebben deze telfonisch gekocht en afgehandeld met inruil onze auto. Top service!

Aanbeveling: Ja

Jerry uit: Nieuw-Vennep

23 juli 2023
10

Goed bedrijf met vakkundig personeel en scherpe prijzen!

We hebben onze Audi A3 ingeruild voor een A5 en zijn er super tevreden over. Via WhatsApp hadden we al overeenstemming over de prijs, dus na de proefrit aan huis, hebben we direct onze A3 laten meenemen en is de A5 achtergelaten, echt super! Toen we erachter kwamen dat de stoelverwarming en massage van de bijrijdersstoel niet werkte, hebben ze dat bij de garage ernaast (Audi, VW, Skoda) laten maken. Gisteren zijn we aangekomen in de Ardèche, wat een heerlijke rit in deze super fijne A5! Echt een top bedrijf met erg goede service!!

Aanbeveling: Ja

Klaas uit: Middenmeer

21 juli 2023
10

Vriendelijk,duidelijk en no nonsens bedrijf.

Onze ervaring is dat wij duidelijk en vriendelijk geholpen zijn. Er was alle tijd om alles uit te leggen, wat ons het idee gaf dat er een goed passende auto voor ons werd gezocht. Kortom betrouwbaar en snelle service. Erg tevreden.

Aanbeveling: Ja

Helen uit: Amsterdam

10 juli 2023
10

Zeer leuk en goed!

uitstekend! Aardige personeel! Fantastische service! Ik ben ontzettend tevreden!

Aanbeveling: Ja

Henk en Paulien uit: Friesland

17 juni 2023
10

Een man een man een woord een woord!

Johan heeft ons een prachtige auto verkocht, kon concurrerend offreren en leverde bijzonder snel een prachtige Link&co. Het contact was bijzonder plezierig!

Aanbeveling: Ja
29 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,6 / 10 - klantenvertellen.nl