Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 68 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
33x
9,5
100%

Saskia uit: Almere

18 september 2020
8

overweldigend en degelijk

Vandaag een auto aangeschaft bij auto synyco. Door middel van proefrit aan huis kwam een chauffeur van synyco de auto brengen. Van te voren had autobedrijf aangegeven dat de auto meteen beschikbaar was voor aflevering. De auto was volledig conform verwachting. Ik kreeg alle tijd voor een proefrit en heb geen ongewenste zaken kunnen vinden. Dus de koop was razendsnel beklonken. Ik ben nog een beetje beduusd maar morgen vast heel blij.

Aanbeveling: Ja

Mindert uit: Sexbierum

14 september 2020
10

Helemaal top

Toyota Auris Hybrid gekocht tegen een scherpe prijs met garantie vriendelijk en vakkundig geholpen.

Aanbeveling: Ja

Chris uit: den haag

12 september 2020
10

Voor de 2e keer gewoon top!

verleden jaar hier mijn eerste auto gekocht en is mijn heel goed bevallen!kijk regelmatig op de site naar auto's bij hun en kwam een jongere 1 serie tegen waarna ik een afspraak heb gemaakt voor een proefrit aan huis. Na een proefrit gemaakt te hebben en een goede prijs kunnen krijgen voor mijn oude auto zijn we tot een deal gekomen en werd alles snel en netjes afgehandeld en kon ik de auto gelijk hier houden en namen ze de oude mee terug. Vind het echt een top bedrijf met veel vertrouwen!

Aanbeveling: Ja

Peter uit: Den Haag

8 september 2020
10

Prima geslaagd voor mijn ocassion

Snel en goed geholpen .Keurige auto thuisbezorgd gekregen .

Aanbeveling: Ja

Louise De Boer uit: Boornbergum

15 augustus 2020
10

Heel goede informatie en service door de verkoper bij de koop van onze auto

De verkoper beantwoorde alle vragen die we hadden met betrekking tot de auto die wij wilde kopen heel professioneel. Gaf duidelijke heldere informatie. De administratieve handelingen tot kopen van de auto werd op een vriendelijke manier afgehandeld. Ook hier weer duidelijke informatie en hulp bij digitale handelingen. Wij zijn zeer tevreden.

Aanbeveling: Ja

Oldenburger uit: Veendam

3 augustus 2020
9

Snel, passend en doeltreffend!

Vrijdagmiddag 1530 gebeld, 1700 proefrit aan huis. Onderweg onderhandeld over de auto en de inruil van onze oude auto. 1700 testrit, 1730 overschrijven, 1800 in de nieuwe auto uit eten :) Het was een bijzondere ervaring

Aanbeveling: Ja

Peter Jansen uit: Almelo

10 juli 2020
10

Top

Wij waren al een tijdje op zoek naar een Mitsubishi Outlander en je maakt in contacten met autoverkopers dan van alles mee. Wij waarderen een autobedrijf waar de verkoper oprechte interesse toont, de klant respecteert en serieuze kwaliteit biedt. Michel Prins is zo'n vakman en zijn bedrijf heeft op ons een betrouwbare en klantgerichte indruk gemaakt. Dit was al zo bij het eerste telefoongesprek. De formule van Synyco past bij ons. Wij zorgen goed voor onze spullen en dat doet Synyco ook. De auto is al helemaal klaar, inclusief beurt, APK, poetsen, garantie. Zo was er geen twijfel over de aanschaf, de kwaliteit en ook niet over de inruil. Ik begrijp dat we ons de rit van Almelo naar Franeker zelfs hadden kunnen besparen, maar het was echt een leuke dag zo, die we niet hadden willen missen.

Aanbeveling: Ja

Rob en Nel van Velse uit: Almere

24 juni 2020
10

Uitstekende service en heel goed geholpen.

We werden zeer vriendelijk geholpen en men kwam zelfs aan huis om een proefrit te kunnen maken, voordat we beslisten om de auto wel of niet te kopen. Was allemaal geen probleem. Binnen 1 week was alles afgerond en werd de auto persoonlijk thuisgebracht en omgeruild met de ingeruilde auto. Perfect en uiterst vriendelijk geholpen.

Aanbeveling: Ja

Jolanda Plekenpol uit: Scharnegoutum

9 juni 2020
8

Ben zeer goed geholpen door Roy de Vries

Onze ervaring met Auto Synyco, was zeer geslacht.

Aanbeveling: Ja
33 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,5 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl