Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 67 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
116x
8,8
100%

M. uit: Lelystad

11 januari 2020
8

Geweldig, en overweldigend

Als een grote verrassing, Nooit gehoord van proefrit aan huis, en hierdoor zeer positief verrast.

Aanbeveling: Ja

Leigh uit: Heerlen

28 december 2019
10

Super service

Vriendelijk en behulpzaam personeel! Auto top in orde!

Aanbeveling: Ja

Jansen B uit: Haelen

25 november 2019
10

Wat een top service om 300 km te rijden om ons een proefrit te laten maken.

Zeer correct, zorgzaam bedrijf. Komen afspraken zeer goed na. Service zoals je het zelden meer meemaakt

Aanbeveling: Ja

Menno uit: Lemmer

14 november 2019
9

Klantvriendelijke garage met een groot aanbod in mooie occasions.

Na de mooie foto's te hebben bekeken op de website zijn wij "even" langs gegaan om de auto te bekijken waar ons oog op was gevallen. De medewerkers zijn niet opdringerig en laten je rustig rondkijken. Na een proefrit de knoop doorgehakt en de betreffende auto gekocht. Alles is keurig afgehandeld. Auto met trust garantie. Perfecte oplossing als je niet om de hoek woont. Echt een aanrader

Aanbeveling: Ja

Astrid Lubbers uit: Purmerend

17 oktober 2019
10

professioneel, vriendelijk

4 jr terug een auto gekocht naar volle tevredenheid en nu wederom een mooie deal kunnen sluiten. Zeer de moeite waard om even de Afsluitdyk af te ryden. Wat je van ver haalt is het best....in dit geval zeker. Ga zo door en tot over een paar jaar.

Aanbeveling: Ja

Randolph uit: Julianadorp

13 oktober 2019
10

Prima service en afspraak is afspraak

Afgelopen zomer een Peugeot 207 CC gekocht bij auto synyco. Voor aflevering moesten er nog een paar zaken aan de auto gebeuren en alles is naar tevredenheid uitgevoerd en afgehandeld. Ook mag met name de klantvriendelijkheid en het servicegericht handelen van verkoper Roy de Vries genoemd worden.

Aanbeveling: Ja

Bauke uit: Harlingen

8 oktober 2019
10

Vriendelijke verkoper met kennis

We mochten onze te kopen auto mee naar huis nemen om hem uitgebreid te proberen.

Aanbeveling: Ja

P.J. Olthof uit: BERGEN NH

8 oktober 2019
10

Het is een betrouwbaar bedrijf met uitstekende service.

Wij hebben met dit bedrijf zeer prettig zaken gedaan. Wij hebben ongezien een auto gekocht en ons vertrouwen is volkomen terecht geweest. Binnen 24 uur kwamen zij de auto thuis (afstand 100 km.) afleveren. Fantastisch bedrijf met rustige, ter zake doende houding. Dit bedrijf kunnen wij zeer aanbevelen.

Aanbeveling: Ja

Mark gouweleeuw uit: Kraggenburg

5 oktober 2019
10

Kunnen andere van leren

Heb van het voorjaar gebruikte volvo gekocht. Bleek bij aankoop dat meer aan moest gebeuren dan we dachten en zij hebben dat perfect opgelost!!

Aanbeveling: Ja
116 klanten beoordelen Auto Synyco met een 8,8 / 10 - klantenvertellen.nl