Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
232x
9,1
100%

Peter uit: Delft

21 februari 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Geweldige service!

Zelf vanDelft naar Franeker gereden voor een proefrit. Afspraak gemaakt over de inruil. Paar dagen erna onafhankelijke aankoopkeuring laten uitvoeren waarbij Synyco de auto naar een nabijgelegen garage heen en weer bracht voor de keuring daar. De minimale gebreken zijn vervolgens verholpen en de auto is helemaal in Delft keurig afgeleverd!

Aanbeveling: Ja

Wijtze uit: Joure

13 februari 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Betrouwbaar bedrijf met eerlijke aandacht voor de klant

Lynk & Co gekocht bij Synyco. Nette inruilprijs gekregen voor mijn Volvo. Deal vlot gesloten. Nieuwe auto is keurig en conform afspraken afgeleverd. Er werd alle tijd genomen om uitleg over de auto te geven. Ook telefonisch word je snel en vakkundig geholpen. Kortom: Synyco is een betrouwbare partner.

Aanbeveling: Ja

Monique uit: Franeker

10 februari 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Meer dan verwacht

Een mooie occasion gekocht vandaag. Ongevraagd kregen we 2 nieuwe banden en een volle tank benzine. Wat een service! Prettig personeel, ze nemen alle tijd voor je.

Aanbeveling: Ja

Silentmother uit: Wieringermeer

6 februari 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

No nonsens bedrijf

Synyco is een bedrijf zonder blabla. Geen dure receptie of luxe kantoren maar gewoon mensen die weten waar ze het over hebben en je uiteraard een auto willen verkopen maar niet opdringerig zijn. Vragen reeele prijzen en geven een reeele prijs voor de eventuele inruiler. Verleden week is onze nieuwe Link&co tot volle tevredenheid afgeleverd met volle tank, opgeladen accu , keurig gepoetst, alle dingen die afgesproken waren (trekhaak, velgen kras vrij maken)keurig af gewerkt en een uitgebreide uitleg door Harmjan van alle systemen in de auto. Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken. Zeker een bedrijf om nog eens terug te komen voor een evt. Volgende aankoop.

Aanbeveling: Ja

Sandra uit: Goor

1 februari 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Nog nooit zo'n goed autobedrijf meegemaakt

Gisteren onze Lynk & Co gekregen. We wonen niet in de buurt dus proefrit aan huis gevraagd. Lieuwe kwam keurig op tijd met de auto. Er was een kleinigheidje wat vakkundig werd opgepakt door Lieuwe die contact zocht met Johan. Dat werd op afstand netjes opgelost. Het is een bedrijf wat met je meedenkt. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Ze hebben echt alle tijd voor de klant (waar maak je dat tegenwoordig nog mee). Binnen no time was de auto op naam gezet en waren wij de trotse eigenaar van een prachtige Lynk & Co. Daags na de koop zaten we nog met een paar dingen waar we zelf niet uitkwamen. Dit werd weer opgelost door Johan. Zelfs na de koop staan ze nog voor je klaar. Wij vinden Synyco een autobedrijf waar de klant nog 'ouderwets' koning is.

Aanbeveling: Ja

Eva uit: Terschelling

31 januari 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Onze ervaring was positief, klantvriendelijk bedrijf

Ondanks dat er sneeuw lag en er gevaar voor opvriezing was, kregen wij zonder aarzelen beide auto's waar we een proefrit mee wilden maken mee om uit te proberen. Daarna werden onze vragen vriendelijke beantwoord en werd er over bepaalde dingen meegedacht. Kortom een hele prettige ervaring dat ons zeker heeft geholpen de voor ons juiste keuze te maken en 1 van de auto's aan te schaffen. Deze werd als nieuw aan ons opgeleverd en we rijden er met plezier in rond, ondertussen ontdekkend welke mogelijkheden de auto nog meer heeft.

Aanbeveling: Ja

Mo Na uit: Franeker

30 januari 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Geweldige service

Top service. Ze denken met je mee en doen hun best om de klant zo tevreden mogelijk te stellen. Kwaliteit van goede orde!

Aanbeveling: Ja

Wern uit: Nieuw-Vennep

11 januari 2024
{{referentie-totaal-oordeel}}

Prima no-nonsens bedrijf

Onlangs een auto aanschaft bij Synyco. Het verkoopproces heb ik al erg prettig ervaren, geen gladde verhalen, maar een duidelijk verhaal. Ook het vervolg proces zeer prettig door heldere communicatie en het thuis afleveren van het voertuig.

Aanbeveling: Ja

Albert uit: Hoofddorp

24 december 2023
{{referentie-totaal-oordeel}}

Prima bedrijf waar vele bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Ik was al tijden op zoek naar een Lynk en Co,en na veel speurwerk via een promofilmpje op YouTube ben ik terecht gekomen bij AUTOSYNYCO in Franeker. Afspraak gemaakt voor een proefrit aldaar, kon de volgende dag al terecht. Daar aangekomen prima ontvangen met een bakje prima koffie. We hadden het gevoel of we deze mensen al jaren kende,heel vriendelijk en toen we de proefrit gingen maken werdt ons alle tijd gegeven om de auto te proberen. Na proefrit besloten de auto te kopen zonder verkooppraatjes van de verkoper in dit geval Johan. Alles werd in orde gemaakt en afgesproken werd om de auto de 20ste december te leveren. 20 december auto opgehaald en wat mij opviel was hoe keurig netjes de auto opgepoetst was. Na een zeer uitgebreide uitleg door Harmjan zijn we weer vertrokken naar onze thuishaven. Kortom,zeer vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen in een ontspannen sfeer. Prima bedrijf met kwaliteit aan auto's. Absoluut een aanrader.

Aanbeveling: Ja
232 klanten beoordelen met een 9.1 / 10 - klantenvertellen.nl