Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 68 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
28x
9,4
100%

Jaap uit: Amsterdam

2 februari 2021
10

Geweldig

Laagdrempelig gewone mensen, geen gladjakkers zoals je zo vaak mee maakt, en meedenken Eerst contact gehad met Michel en de Maandag er op direct een proefrit gemaakt, auto ingeruild, en nieuwe auto meegenomen, ik kan niet anders zeggen dan prima bedrijf!

Aanbeveling: Ja

Eric uit: Biddinghuizen

23 januari 2021
10

Top

Proefrit aan huis was een bijzondere ervaring. Correct op de afgesproken tijd. Alles in een keer afgehandeld. Aanrader.

Aanbeveling: Ja

Freddy uit: Menaam

9 januari 2021
10

Goed

Goede service en dienstverlening. Proefrit aan huis.

Aanbeveling: Ja

Gjalt uit: Pingjum

8 januari 2021
8

Prima service ,aandacht, afhandeling van de inruil deal.

Serieuze aandacht van verkoper, prima inruil, keurige aflevering, en klein mankementen betreffende keyless entry goed opgelost .

Aanbeveling: Ja

Leonie kooiker uit: Noordwolde

2 december 2020
10

Fantastisch!

Alles verliep super vlot en makkelijk. Hele goede service en snele terugkoppeling. Ik ben erg tevreden en zal het iedereen aanraden om je auto hier te kopen. Auto rijdt erg fijn en ziet er tip top uit! Dankjewel voor alles! We zien elkaar in de toekomst weer.

Aanbeveling: Ja

Karin Hettinga uit: Franeker

27 oktober 2020
8

Service en vriendelijk bedrijf. Om aan te bevelen

Goed geholpen. Aardig en vriendelijk Vraagje Ben nu benaderd door Autotrust voor een vervolg voor een jaar 295,00 De korting die ik heb bij jullie heb gekregen bij aanschaf VW Up daar zat bij in 295,00 voor een half jaar. En bij Autotrust een jaar ?

Aanbeveling: Ja

Nikki uit: Medemblik

5 oktober 2020
10

Snel en zeer vriendelijk geholpen en een prachtige auto rijker!

Na een reactie via internet direct persoonlijk contact gehad en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Binnen 5 dagen de auto kunnen ophalen, en wat zijn we er blij mee!

Aanbeveling: Ja

Saskia uit: Almere

18 september 2020
8

overweldigend en degelijk

Vandaag een auto aangeschaft bij auto synyco. Door middel van proefrit aan huis kwam een chauffeur van synyco de auto brengen. Van te voren had autobedrijf aangegeven dat de auto meteen beschikbaar was voor aflevering. De auto was volledig conform verwachting. Ik kreeg alle tijd voor een proefrit en heb geen ongewenste zaken kunnen vinden. Dus de koop was razendsnel beklonken. Ik ben nog een beetje beduusd maar morgen vast heel blij.

Aanbeveling: Ja

Mindert uit: Sexbierum

14 september 2020
10

Helemaal top

Toyota Auris Hybrid gekocht tegen een scherpe prijs met garantie vriendelijk en vakkundig geholpen.

Aanbeveling: Ja
28 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,4 / 10 - klantenvertellen.nl