Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
28x
8,8
92%

Harold uit: Utrecht

11 november 2022
8

Prettig contact, afspraken zijn goed nagekomen.

Proefrit op locatie was goed geregeld. Daarna was levering en afhandeling netjes conform afspraak. Aandachtspunt was wel een zorgvuldige facturatie, dat is wel gecorrigeerd. Alles bij elkaar een prima ervaring.

Aanbeveling: Ja

Johannes uit: Peins

10 november 2022
10

Wederom bedankt!

Al jaren lang een tevreden klant, ga zo door mannen.

Aanbeveling: Ja

Henry uit: Leeuwarden

19 oktober 2022
10

Uitstekende ervaring

Na de zomervakantie bij Auto Synyco een Mini Countryman gekocht met garantie. De Auto voldoet tot nu toe uitstekend en we zijn dan ook erg tevreden over onze aankoop!

Aanbeveling: Ja

A uit: Duiven

16 september 2022
8

Top service!

Fijne en snelle service! Bij vragen reageren ze bijna direct, per whatsapp, telefonisch of per mail. Ook na aankoop kun je met vragen terecht. Fijne sfeer hangt er in het gebouw en bij de mensen. Maar het allerbelangrijkste een super auto gekocht en mijn eigen auto zonder moeite kunnen inruilen. Top!

Aanbeveling: Ja

h.g. spijker uit: oud gastel

7 september 2022
10

super

Mijn auto gekocht via internet ,alvoorens tot definitieve koop over te gaan kon ik eerst de auto thuis bewonderen zonder verplichting daar het bedrijf beschikt over thuis regeling. alles keurig netjes geregeld mocht ook een proefrit maken naar waar ik maar wilde en na enig overleg tot koop overgegaan,alles werd keurig geregeld met behulp van de aanbieder. er ontbraken wat dingen maar met tel. en app berichten is alles tot in de puntjes geregeld ,wat ze beloven komen ze na mocht het ter spraken komen zal ik ze zeker aanbevelen ben nu de trotse bezitter van een outlander en mocht er iets zijn kan ik altijd contact opnemen. zeer correct bedrijf

Aanbeveling: Ja

Koos Vaartjes uit: Wergea

5 september 2022
10

Vlot, keurig en eerlijk

Na op internet een auto te hebben gezien die we graag wilden hebben. Contact gezocht via de website. Na het verzenden van de gegevens van onze “oude” auto kregen we zeer vlot een goeie inruil prijs. Direct afspraak gemaakt voor een proefrit. Proefrit dik in orde. Onder genot van kopje koffie de laatste details besproken en de auto gekocht. Volgens afspraak werd de auto nog even nagekeken en op ons verzoek voorzien van een trekhaak. Bij het ophalen van de nieuwe auto stond hij er perfect bij, alles netjes en de overschrijving e.d konden daar ook allemaal geregeld worden. Al met al een prima ervaring.

Aanbeveling: Ja

Irene uit: Amsterdam

3 september 2022
9

Service, betrouwbaarheid en vriendelijkheid ten top.

Vanaf het eerste contact kreeg ik het gevoel op de goede plek te zijn. Dat is wel eens anders bij autodealers. Mijn nieuwe tweedehands werd keurig afgeleverd, en ontbrekende onderdelen bijbesteld. Voor mijn inruil kreeg ik een redelijke prijs. Het contact met Wouter verliep prettig, mailtjes werden direct beantwoord. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan klanten die service en betrouwbaarheid belangrijk vinden.

Aanbeveling: Ja

Maurice uit: Arum

19 juli 2022
10

Erg goede ervaring.

Goede service, vriendelijk personeel. Snelle handel, geen glade praatjes reeële prijzen qua verkoop en inruil.

Aanbeveling: Ja

J uit: Tijnje

6 juli 2022
10

Prima

Je wordt rustig en professioneel geholpen!

Aanbeveling: Ja
28 klanten beoordelen Auto Synyco met een 8,8 / 10 - klantenvertellen.nl