Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 66 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
86x
8,7
100%
8,8
8,5
8,6

Harry Brouwer uit: Veelerveen

12 november 2018
8

Aanschaf nieuwe auto

Aanbeveling: Ja

nc van ginhoven uit: RYSWYK NB

8 november 2018
9,7

Andere reden

Keurige afhandeling van de verkoop aan huis zeer tevreden goede uitleg en correcte deal dank

Aanbeveling: Ja

Harry meijer uit: ZEVENHUIZEN ZH

7 november 2018
9

Aanschaf gebruikte auto

Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht van de aangekochte auto verliep alles perfect. Met wie ik ook sprak van het bedrijf werden elke keer correcte antwoorden gegeven en ook nog eens per e-mail bevestigd. Van de mogelijkheid van proefrit aan huis heb ik dankbaar gebruik gemaakt en ben tot koop overgegaan.
H.Meijer Zevenhuizen Z.H.

Aanbeveling: Ja

nc ginhoven uit: RYSWYK NB

1 november 2018
9,7

Andere reden

Aanbeveling: Ja

Hammie Vellinga uit: Franeker

25 oktober 2018
9,3

Aanschaf nieuwe auto

Zeer keurig en netjes geholpen door een rustige verkoper en no nonsens verhaal.

Aanbeveling: Ja

Kees Reuvers uit: Oudenbosch

23 oktober 2018
8

Aanschaf gebruikte auto

goede ervaring, alle afspraken nagekomen en een zeer nette auto afgeleverd.

Aanbeveling: Ja

Ingrid Mulleneers uit: Epen Zuid-Limburg

1 oktober 2018
9

Aanschaf gebruikte auto

Online op zoek naar een volkswagen Tiguan viel ons oog op deze auto bij auto synyco. Ondanks dat er vele van deze auto's ook bij ons in de buurt te koop staan was er toch een stemmetje wat zei dat we hier eens naar moesten gaan kijken. Auto synyco bood aan om gratis naar Zuid-Limburg te komen voor een proefrit. Maar we wilden graag het bedrijf leren kennen waar deze auto te koop stond. Want alles moet kloppen, niet alleen de auto, maar ook het gevoel wat je krijgt als je de showroom binnen stapt, hoe je te woord wordt gestaan enz. En het klopte allemaal........Dank je wel!!!

Aanbeveling: Ja

Harry Woortman uit: Tolbert

25 september 2018
9,3

Aanschaf gebruikte auto

Na 27 jaar VW te hebben gereden, werd het m.i. tijd voor een ander merk. Helaas voldeed dit merk niet aan mijn verwachtingen. Om (ook financieel) succesvol terug te keren naar een VW-product heb ik mij tot Synyco Franeker gewend.
Verkoopleider Michel Prins nam alle tijd voor mij om te komen tot de aanschaf van de juiste auto. Luisterde goed, nam alle tijd, drong niet aan doch adviseerde: hield sterk rekening met mijn artrose in nek en schouders. Het werd een schitterende VW Touran 1.6 TDI Comfortline DSG uit 2017 welke 100% aan mijn verwachtingen voldoet. Een woord van waardering voor Michel en Synyco is hier bijzonder op zijn plaats.

Aanbeveling: Ja

Anjo van Delden uit: winschoten

14 september 2018
8

Aanschaf gebruikte auto

Prima geholpen, zonder flauwekul. Prettige medewerkers.

Aanbeveling: Ja
86 klanten beoordelen Auto Synyco met een 8,7 / 10 - klantenvertellen.nl