Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 68 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
33x
9,4
100%

T.H.M. Reijns-Aukes uit: Makkum

28 mei 2020
10

Geweldig.

Het personeel heeft mij goed geholpen, en mij vertrouwen gegeven. Als er iets is meteen bellen.

Aanbeveling: Ja

Bernadet uit: Hoogezand

26 mei 2020
9

Netjes en goed behandeld

Auto gekocht!!

Aanbeveling: Ja

Robert Jan van der Ploeg uit: Franeker

13 mei 2020
10

Goede service en klantvriendelijk.

Ik heb het contact met autobedrijf Synyco als zeer prettig ervaren. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en men heeft verstand van auto’s. Onze eerste indruk bij binnenkomst was een zeer nette garage en een gastvrije ontvangst door de verkoopleider. De manier van zaken doen is heel helder en woord is woord. Men neemt alle tijd om je te woord te staan en geven zeer goede informatie zonder zich op te dringen. We konden in alle rust de auto die wij op het oog hadden goed bekijken. Na een proefrit waren we dan ook verkocht en rijden nu al bijna een week met heel veel plezier in de nieuwe auto. Wij raden deze garage dan ook aan binnen onze vrienden/kennissen kring.

Aanbeveling: Ja

Tom uit: Franeker

12 mei 2020
10

Prima kwaliteit occasions met garantie tegen een prima prijs

.

Aanbeveling: Ja

Sven uit: Harlingen

8 mei 2020
10

Prima service

Offerte snel ontvangen en alles goed afgesproken. Een snelle en prettige ervaring.

Aanbeveling: Ja

Bert uit: Maastricht

14 april 2020
9

Een man een man, een woord een woord

Afgelopen zaterdag een auto gekocht. Scherpe prijzen en marktconforme inruil prijzen. Nu nog wachten op de levering van de auto. Maar ook daar heb ik een goed gevoel bij. Dank Michel voor de nette afhandeling

Aanbeveling: Ja

fam. Dekkers uit: Westland

4 april 2020
10

Weer goede service en vriendelijke mensen.

Weer goede service en vriendelijke mensen.

Aanbeveling: Ja

Bart uit: Epe

4 april 2020
9

Prima ervaring

Roy heeft zich enorm ingespannen om de deal mogelijk te maken, we zijn erg tevreden over de werkwijze.

Aanbeveling: Ja

Ewout Van der Bie uit: Burgum

4 april 2020
10

Kundig en vriendelijke service

Nette auto's en goede service. Klant gericht en goede financiële diensten

Aanbeveling: Ja
33 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,4 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl