Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
249x
9,2
100%

Gert en Laura uit: Voorthuizen

15 juni 2024
10

Top!

Jay en Wouter hebben ons geholpen in een periode van 2 weken, ze zijn erg vriendelijk, klantgericht en hebben exact gedaan wat wij wilden. Kregen zelfs een volle tank benzine voor we wegreden. Inruil was mogelijk en alles was snel geregeld. Ik heb nooit eerder zo'n fijne dealer gehad. Zelfs bij een aanschaf van een auto in het lagere segment wordt hij afgeleverd als een showroomauto! Echt top service!

Aanbeveling: Ja

Dick uit: Gorredijk

14 juni 2024
9

Geweldige garage met uitstekende service!

Aflevering van mijn aankoop en alles uitstekend afgehandeld!

Aanbeveling: Ja

Glenn uit: Alphen ad Rijn

11 juni 2024
10

Super

Wij zijn super geholpen door het team van Synyco en zijn super gelukkig met onze (bijna) nieuwe Lynk en Co 01. Na een fijn klantvriendelijk gesprek in Franeker, is onze nieuwe auto naar onze woning gebracht en nam de chauffeur onze inruil auto weer mee. Top service en een heerlijke nieuwe auto!

Aanbeveling: Ja

Nolleke uit: Harlingen

11 juni 2024
10

Top service, klantvriendelijk bedrijf. Aanrader!

Heldere communicatie, vriendelijk en duidelijke afspraken. Alles geregeld zoals afgesproken. Prima gedaan, zoals het hoort. Wouter, bedankt voor de fijne ondersteuning bij de aankoop van de Renault Zoe. We zijn er blij mee!

Aanbeveling: Ja

Henk uit: Appingedam

7 juni 2024
10

Uitstekende service en verkoopbegeleiding

Uitstekende service en verkoopbegeleiding.

Aanbeveling: Ja

Gosse Miedema uit: Leeuwarden

30 mei 2024
9

goeie comnucatie

zeer tevreden over geheel

Aanbeveling: Ja

Arthur Loonen uit: Wagenberg

29 mei 2024
10

Goede service

Auto volgens afspraak geleverd in Wagenberg. Goede uitleg gekregen van chauffeur die hem bracht. Auto zag er keurig uit. Na 2 weken bleek er een klein gaatje in band te zitten. Gebeld om te vragen hoe dit op te lossen en of dat niet al zo was. Auto Synyco heeft de reparatiekosten vergoed. Heel netjes...

Aanbeveling: Ja

Alex Gijsbers uit: Driel

28 mei 2024
10

Uitstekende after sales

Het is altijd lastig dat je een auto koop een eind van huis. Maar bij Synyco denkt men goed met je mee. Nadat de auto was opgehaald kwam ik er thuis achter dat er wat krasjes zaten op de B stijlen van de auto. Overlegd en aanbod gekregen om bij een lokale polijster deze weg te laten poetsen (nieuwe 2024 Lynk & Co gekocht) en de rekening op te sturen.

Aanbeveling: Ja

Jenny Nentjes uit: Den Helder

22 mei 2024
10

Superblij met mooie auto

Vandaag onze Toyota C- HR opgehaald en we zijn zeer tevreden over de begeleiding en uitleg die we kregen van Jay. Mooi bedrijf en een aanrader om er eens te gaan kijken.

Aanbeveling: Ja
249 klanten beoordelen met een 9.2 / 10 - klantenvertellen.nl