Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 67 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
89x
8,7
100%
8,9
8,6
8,6

Hans Rijks uit: Dinxperlo

12 januari 2019
10

Aanschaf gebruikte auto

Bij de aankoop had de auto nog een technisch mankement ,maar dit is correct opgelost.De correspondentie liep vlekkeloos , Michel bedankt .

Aanbeveling: Ja

Hans Rijks uit: Dinxperlo

12 januari 2019
10

Aanschaf gebruikte auto

Bij de aankoop had de auto nog een technisch mankement ,maar dit is correct opgelost.De correspondentie liep vlekkeloos , Michel bedankt .

Aanbeveling: Ja

oege louwsma uit: stiens

6 januari 2019
9

Aanschaf gebruikte auto

vooral goede service, en deskundigheid, valt ook over prijs te praten!! mocht er achteraf iets wezen met je aangekochte auto, helpen ze je perfect, en nemen daar de tijd voor.!!

Aanbeveling: Ja

oege louwsma uit: stiens

6 januari 2019
9

Aanschaf gebruikte auto

vooral goede service, en deskundigheid, valt ook over prijs te praten!! mocht er achteraf iets wezen met je aangekochte auto, helpen ze je perfect, en nemen daar de tijd voor.!!

Aanbeveling: Ja

Dhr./mevr. uit:

3 januari 2019
9

Aanschaf gebruikte auto

Aanbeveling: Ja

Harry Brouwer uit: Veelerveen

12 november 2018
8

Aanschaf nieuwe auto

Aanbeveling: Ja

nc van ginhoven uit: RYSWYK NB

8 november 2018
9,7

Andere reden

Keurige afhandeling van de verkoop aan huis zeer tevreden goede uitleg en correcte deal dank

Aanbeveling: Ja

Harry meijer uit: ZEVENHUIZEN ZH

7 november 2018
9

Aanschaf gebruikte auto

Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht van de aangekochte auto verliep alles perfect. Met wie ik ook sprak van het bedrijf werden elke keer correcte antwoorden gegeven en ook nog eens per e-mail bevestigd. Van de mogelijkheid van proefrit aan huis heb ik dankbaar gebruik gemaakt en ben tot koop overgegaan.
H.Meijer Zevenhuizen Z.H.

Aanbeveling: Ja

nc ginhoven uit: RYSWYK NB

1 november 2018
9,7

Andere reden

Aanbeveling: Ja
89 klanten beoordelen Auto Synyco met een 8,7 / 10 - klantenvertellen.nl