Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 65 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
6 maanden BOVAG garantie
Landelijke service

Reviews en ervaringen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Laat uw beoordeling achter
58x
8,7
100%
8,8
8,5
8,7

Hans van Gurp | 27 december 2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring:
Geweldige foto's op de site. Professionele bediening en uiterst correct. Geweldig aanbod van mooie auto's tegen zeer redelijke prijzen. Goede inruil. Zeer correcte afhandeling van aankoop

10
10
10
10

A Jukema | 23 december 2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring:
Het was een prettig bezoek. De sfeer was gemoedelijk en de verkoper had een prettige manier van benaderen. Gelukkig geen agressieve verkoper.

8
8
8
8

hans hanegraaff | 4 december 2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring:
Ruim 1 jaar geleden op zoek gegaan naar een gebruikte auto: Hyundai Tucson. Onlangs viel mijn oog op 'Proefrit aan huis'. Na enkele reviews zag ik dat de locatie in Nederland geen probleem was. Onze afstand: 256 km. De chauffeur kwam naar ons toe gereden. Waar vind je dat? Wat een service. Proefrit gemaakt in eigen vertrouwde omgeving en meteen gekocht. Geweldig. Kreeg ook nog een set winterbanden cadeau.
En nu heb ik spijt, spijt dat ik hem niet eerder gekocht heb. Wat een geweldige auto. Wel een uit 2006, maar uiterlijk en innerlijk nog als nieuw! En hij rijdt ook nog eens geweldig. 1 op 10 is nog te behappen Een paar mankementjes kon ik in mijn eigen garage snel laten verhelpen. Gaat hopelijk nog jaren mee.
Heren. bedankt.

9,5
n.v.t.
9
10

C Hofman | 22 november 2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring:
Prima vriendelijk bedrijf wat zich aan de afspraken houdt.

9
9
10
8

Romke Hekstra | 8 november 2017

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ervaring:
Prima gemiddeld bedrijf, maar er worden geen verwachtingen overtroffen

7
7
7
7

t mittendorff | 5 november 2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring:

8
8
8
8

Ad Bakker | 26 oktober 2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring:
Onlangs een prachtige BMW bij Synyco gekocht. Hartelijke ontvangst bij proefrit. Keurige showroom met prachtige auto's veelal van premium merken. Je voelt je als een kind in de snoepwinkel. Na verkoop was ik achteraf toch wat ontevreden over de voorbanden en ben hierover in gesprek gegaan. Hierop is mij een keurige oplossing aangeboden waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. Nu maar alvast sparen voor de volgende mooie auto bij Synyco, klasse!

9,3
9
9
10

Roel van Uffelen | 20 oktober 2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring:

8
8
8
8

Goran Cingel | 19 oktober 2017

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring:
Wij hebben net een Nissan Qashqai gekocht bij Auto Synyco. Onze Opel insignia ingeruild. Duidelijke afspraken vooraf, goed advies en super showroom. Dat is ons bijgebleven.
Bij onze nieuwe auto in de toekomst gaan we zeker eerst bij Auto Synyco kijken.

10
10
10
n.v.t.