Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Trekhaken en (winter)banden

Online kopen, wij monteren

Blijf veilig op de weg! Bij Auto Synyco bent u aan het goede adres voor kwaliteitsbanden voor elk seizoen. Ook wanneer u velgen of een trekhaak wenst.

Trekhaken

Trekhaak nodig voor caravan, aanhangwagen, vouwwagen of fietsendrager? Bestel uw vaste trekhaak of afneembare trekhaak snel en eenvoudig via trekhaken.nl. Selecteer de trekhaak en kabelset en kies uw gewenste montageadres en datum bij Autobedrijf Pheifer in Sneek. Zij monteren vakkundig voor u, voor een scherpe prijs.

Banden

Toe aan een bandenwissel? Selecteer uw nieuwe winterbanden gewoon online! Ga naar winterbanden.nl, kies uw banden en reken af in de webshop. Kies voor onze partner Autobedrijf Pheifer in Sneek als montageadres. Wij zorgen voor een vakkundige montage, voor een vaste prijs van 59 euro.

Velgen

Op zoek naar nieuwe stalen of lichtmetalen velgen? Kies uw nieuwe set gewoon online uit bij winterbanden.nl. Autobedrijf Pheifer is Selected Dealer. Dat betekent dat ze in Sneek binnen komen en gemonteerd worden. Hiervoor geldt een vast tarief van 59 euro.

Advies nodig over banden, velgen of trekhaken?

Bel ons op (0517) 39 22 22. Dan denken we met u mee.

Heeft u een vraag of zoekt u een specifieke auto?

Bel (0517) 39 22 22

253 klanten beoordelen met een 9.2 / 10 - klantenvertellen.nl