Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Erwin Mol

“Mijn naam is Erwin Mol en ik ben een geboren en getogen Franeker. In 1983 zag ik voor het eerst het levenslicht. Franeker is de plaats waar ik mij als een vis in het water voel. De gezelligheid van het kaatsen en de mensen hier maken het voor mij dan ook als een thuis.

Een belangrijk aspect van de autoverkoop is de digitale showroom. Vroeger gingen mensen naar gemiddeld 5 showrooms voordat ze besloten om over te gaan tot een aankoop. Tegenwoordig bezoeken mensen nog maar 1.3 showrooms. Internet zorgt ervoor dat er makkelijk gefilterd kan worden.

Juist door onze scherpe prijzen komen klanten vaak uit bij onze showroom. Door omstandigheden ben ik niet meer actief in de autoverkoop. Maar ik heb binnen Auto Synyco de mogelijkheid gekregen om mij te ontwikkelen tot productfotograaf en internetspecialist. Een creatieve functie, die volledig aansluit bij deze tijd. Met mijn kennis van auto’s kan ik het beste de details vastleggen die zo belangrijk zijn voor dat model.

Een auto presentabel maken, de juiste hoek voor een foto kiezen, correcte informatie online zetten: ik wil dat alles tiptop is. U moet in één blik weten wat u aan de auto heeft. Als dat lukt, dan heb ik mijn werk goed gedaan!

In mijn vrije tijd bezoek ik graag wedstrijden van ijshockeyclub Unis Flyers in Heerenveen. Er zit snelheid, teamwork en wilskracht in de sport. Er zijn inderdaad veel overeenkomsten! Ik vind het fijn om bij een bedrijf te werken dat de lat heel hoog legt en waar gezelligheid voorop staat. De koffie staat hier dan ook altijd klaar! Ik zie u graag in onze showroom of online!”

Internet/ Fotografie/ Marketing Erwin Mol
(0517) 39 22 22
e.mol@synyco.nl

Ons team

253 klanten beoordelen met een 9.2 / 10 - klantenvertellen.nl