Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Johan Tuinstra

“Als junior verkoper bij een Opel dealer hier in Friesland had ik vroeger maar één droom: een eigen occasion bedrijf runnen. Toen de kans zich in 2008 voordeed om Auto Synyco over te nemen, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Ik ging er voor!

Kort daarna volgde de overname van Autobedrijf Pheifer en Auto Esgee. Het is voor mij een eer om directeur en eigenaar te zijn van deze prachtige bedrijven. En heb daar geen moment spijt van gehad. Trots ben ik op het feit dat we innovators zijn in de autobranche. Voorbeelden? Denk aan een proefrit aan huis. Of de chatfunctie op onze website. We steken sowieso veel energie in onze online communicatie. We blijven altijd kijken hoe we het nóg beter kunnen krijgen.

In m’n vrije tijd krijgen mijn vrouw, zoon en dochter mijn volle aandacht. Thuis hebben we een gezamenlijke hobby: de paarden. Het mooiste vind ik de communicatie tussen mens en dier. Een paard vertrouwt blind op zijn ruiter. En andersom. En dat vertrouwen moet je van elkaar winnen.

Als je een vijver tegenkomt, weet het paard niet van tevoren hoe diep die zal zijn. En ik ook niet. Toch wil ik dat hij op mij vertrouwt en zonder twijfel door het water gaat als ik dat wil. Die non-verbale communicatie is bij het omgaan met paarden ontzettend belangrijk. En het heeft mij gevormd.

Je leert anders kijken en denken. Je moet het samen doen. Goed kijken en luisteren. Vertrouwen creëren. Ik zie dat terug in mijn vak. Veel mensen denken met pressie iets te bereiken. Ik geloof daar niet in. Door het omgaan met paarden ken ik de waarde van samenwerken.

Kennismaken? Ik ben altijd in voor een praatje in onze showroom. Want hoewel ik tegenwoordig wat meer een kantoorbaan heb, vind ik het persoonlijke contact nog steeds het allermooiste. Graag tot ziens!”

Directeur Johan Tuinstra
06-1313 8313
j.tuinstra@synyco.nl

Ons team

249 klanten beoordelen met een 9.2 / 10 - klantenvertellen.nl