Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 68 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Nieuws

Reisburo Franeker nu ook mobiel

Wellicht heeft u de auto al zien rijden! Jeanet Diemers-Hospes heeft de nieuwe auto van Reisburo Franeker in ontvangst genomen. De auto is geleverd door Auto Synyco, gewrapt door Uiting Reclame naar een ontwerp van Oosting Communicatie.

Reisburo Franeker breidt namelijk haar service uit. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan is dat geen probleem. Indien gewenst komt een persoonlijke reisagent bij u langs voor een advies op maat. Reisburo Franeker gaat hierdoor met de tijd mee! Bel voor een afspraak 0517-384400

Ook kan er 24 uur per dag online worden geboekt, veilig en vertrouwd met de ondersteuning en service van het fysieke reisburo. Zo heeft u het gemak van internet met de service van het reisburo!

Bezoek de website www.reisburofraneker.nl

Voor een nieuwe auto “ook in de 14% bijtellingsklasse” kunt u bij Auto Synyco terecht. Zo verkopen wij o.a. Renault Megane Estate, Renault Clio Estate, Ford Focus Wagon, en de Volkswagen Golf. Ons enthousiaste verkoopteam staat u graag te woord. Voor een leaseofferte kunt u bij onze leasemaatschappij terecht. Kijk voor meer informatie op: www.omnilease.nl.

34 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,4 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl