Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 68 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Nieuws

Sponsor van de Keatsbrothers!

De PC is de naam van de kaatswedstrijd die jaarlijks wordt gehouden in Franeker. De afkorting PC verwijst naar de Permanente Commissie der Franeker Kaatspartij, opgericht in 1853, die sinds 1854 de organisatie van de wedstrijd in handen heeft.

De PC vindt elk jaar plaats op de vijfde woensdag na 1 juli en wordt sinds 1856 gehouden op het Sjûkelân, hét kaatsveld van Franeker. Aan de wedstrijd doen 16 parturen mee die elk bestaan uit drie personen. De PC geldt als de belangrijkste en meest prestigieuze wedstrijd van alle kaatswedstrijden die jaarlijks onder auspiciën van de KNKB worden gespeeld.
De beste speler van het winnende partuur wordt uitgeroepen tot koning van de PC. Hij krijgt de zilveren koningsbal omgehangen door de voorzitter van de Permanente Commissie en mag die tot de volgende PC houden.

Het evenement is met afstand de oudste sportklassieker van Nederland. De wedstrijd werd voor het eerst georganiseerd in 1854, maar in de loop der tijd kon het vier keer geen doorgang vinden, o.a. door een cholera-epidemie. Het sportfestijn is doordrenkt met oude waarden en tradities die zorgvuldig worden gekoesterd.

Lees hier het hele artikel!

34 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,4 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl