Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Nieuws

Wij zijn genomineerd voor de Online Dealer Awards 2019!

Kans maken op 250 euro tanktegoed? Stem dan nu op Synyco!
Auto Synyco is genomineerd voor de Online Dealer Awards en maakt kans om het Beste Online Autobedrijf van Nederland te worden! Helpt u ons winnen? Dan wint u misschien wel 250 euro tanktegoed. Stemmen kan tot 14 november 2019.

Dat u onze service waardeert is voor ons het allerbelangrijkste. Maar dat we erkenning krijgen van de vakjury van de Online Dealer Awards is natuurlijk ook geweldig. De jury nomineerde ons voor de categorie beste voorraadpresentatie. De nominatie maakt ons al supertrots, en als we met uw stem het Beste Online Autobedrijf van Nederland worden, is dat dé kroon op ons werk. Wilt u op ons stemmen? Dat kan tot 14 november op www.onlinedealerawards.nl/stemmen.

Zo brengt u uw stem uit

  1. Ga naar www.onlinedealerawards.nl/stemmen.
  2. Vink Auto Synyco aan.
  3. Vul uw naam en e-mailadres in en bevestig uw stem. Klaar!

Kans maken op 250 euro tanktegoed?

Als u ons helpt winnen, dan kunt u zelf ook winnen: 250 euro tanktegoed. Zo maakt u kans:

De winnaar ontvangt een tanktegoed van 250 euro, te verzilveren bij Auto Synyco in Franeker.

Beste voorraadpresentatie

Door de vakjury is Auto Synyco genomineerd in de categorie beste voorraadpresentatie. Ze letten bijvoorbeeld op de kwaliteit van de foto’s, of de consument een goed beeld van de auto krijgt, of er voldoende informatie beschikbaar is en natuurlijk of het autobedrijf hierin onderscheidend is.

En dat laatste is Auto Synyco zeker. We fotograferen bijvoorbeeld al onze auto’s buiten, omdat ze in het natuurlijke licht het beste tot hun recht komen én de kleur zo het beste te beoordelen is. We investeerden ook in een 360-gradencamera zodat klanten ons aanbod van alle kanten en zo realistisch mogelijk online kunnen bekijken. Tot slot namen we een huisfotograaf in dienst die alle auto’s fotografeert en continu zoekt naar manieren waarop hij auto’s nog beter kan vastleggen.

Is dat nou allemaal nodig?

Ja, zonder dat alles kunnen we onze klanten geen goed beeld van ons aanbod bieden. Het wordt ook steeds belangrijker, omdat we steeds meer online kopen. 47% van de klanten overweegt zelfs online een auto te kopen. 93% van de autokopers vindt afbeeldingen de belangrijkste informatiebron, 66% wil ook graag 360-gradenfoto’s zien voor de eindbeslissing. Daar speelt Auto Synyco op in en we kijken ook altijd naar de toekomst. Auto Synyco wil pionier in autoland zijn. En blijven.

232 klanten beoordelen met een 9.1 / 10 - klantenvertellen.nl