Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 70 jaar eersteklas aanbod
ANWB partner
Proefritaanhuis
Winnaar online dealer Awards

Nieuws

Vacature verkoopadviseur

Vacature: Junior verkoopadviseur bij Auto Synyco

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En heb je affiniteit of al wat ervaring als online en offline verkoper in de automotive branche? Kom dan werken als junior verkoopadviseur bij Auto Synyco! Je komt terecht in een nieuwe en inspirerende werkomgeving waar jouw bovengemiddelde inspanningen worden gewaardeerd – zowel op persoonlijk als financieel vlak.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een echte doorzetter, je representeert Auto Synyco en de occasions als de beste, je bent betrouwbaar én ambitieus. Bij jou staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het is daarom belangrijk dat je dit tijdens al jouw werkzaamheden voor ogen houdt. Ook zorg je voor een optimale fysieke en virtuele presentatie van onze occasions.Daarnaast word je verantwoordelijk voor het inplannen van proefritten aan huis en het coördineren van de binnengekomen auto’s. Ben je daarnaast ook nog eens woonachtig in het noorden van Nederland? Dan ben jij degene die wij zoeken.

 Wat bieden we jou?

  • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een elektrische auto van de zaak (met gunstige bijtelling), vakantiegeld, een bedrijfstelefoon en pensioenregeling.
  • Het werken in een open en professionele organisatie.
  • Een stabiele en betrouwbare organisatie waar je met plezier naartoe gaat en waar je je kunt ontwikkelen.
  • Leuke collega’s die je graag willen ondersteunen om er een succes van te maken.

Wie is Auto Synyco?

Auto Synyco is al sinds 1952 gevestigd in Franeker. We zijn erg trots op onze rijke historie. Inmiddels maken we ook klanten ver buiten Friesland blij met bijzondere occasions. Eerst als Audi dealer, nu als universeel autobedrijf. We zijn pionier in ons vakgebied. We streven in ieder geval voor een 9, maar natuurlijk liever voor een 10.

Ons geheim? We hebben oog voor het inkopen van jonge occasions. Samen met onze partners Vakgarage Esgee in Harlingen en Vakgarage Pheifer in Sneek hebben we de grootste occasionvoorraad van Friesland.

In 2019 zijn we winnaar geworden van de Online Dealer Awards. En daar zijn we trots op. Waar we nog meer trots op zijn, is op de beleving die we voor onze klanten creëren. Wij bieden namelijk al 10 jaar lang de unieke service Proefrit aan Huis aan. We zijn altijd in beweging om iedere dag en iedere klantbeleving beter te maken.

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan voor junior verkoopadviseur bij Auto Synyco! Stuur je cv en motivatie naar eigenaar Johan Tuinstra via j.tuinstra@synyco.nl, en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwste collega!

28 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,0 / 10 - klantenvertellen.nl