Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 68 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Michel Prins

“Sommige mensen zeggen wel eens dat ik herkenbaar ben aan de aanstekelijke glimlach die ik vierentwintig uur per dag op m’n gezicht gedrukt heb staan. En dat is niet zo gek, want ik voel me in de autobranche als een vis in het water. Al meer dan tien jaar.

Die ervaring zet ik als verkoopleider graag voor u in. Mijn uitdaging? De auto vinden die bij u past. Want dat zorgt er voor dat u hier altijd met een goed gevoel komt. Ook wanneer u na een paar jaar besluit een andere auto te kopen. Wanneer u ook dan weer bij ons komt, betekent dat dat we het goed gedaan hebben.

Mijn grote trots? Mijn vrouw en twee kinderen natuurlijk! Zij zijn mijn alles. Wanneer ik niet aan het werk ben, mag ik graag wielrennen en muziek luisteren. M’n Spotify-playlist varieert van ‘America – Horse with no name’ tot aan ‘U2 – Beautiful Day’. Ik vind het heerlijk om muziek te luisteren en m’n gedachten de vrije loop te laten.

Ik sta tot uw beschikking zodra u de showroom van Auto Synyco binnen loopt. En mijn kennis en kunde deel ik uiteraard graag. Wat u nog meer kunt verwachten? Die glimlach, dat is een belofte!”

Verkoopleider Michel Prins
0517-392222
085-022 0462
info@synyco.nl

Ons team

13 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,3 / 10 - klantenvertellen.nl