Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 68 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Nieuws

Maria Sterk: Goede auto gevonden bij Auto Synyco

‘Maria Sterk wordt gesponsord door Auto Synyco’. Met deze tekst op haar auto rijdt de marathonschaatsster uit Hallum door het hele land. Dat doet ze graag, want ze is een tevreden klant. “Het team van Synyco in Franeker is altijd enthousiast en meedenkend. Ik rijd nu bijna een jaar in een auto van Synyco en ik ben super tevreden”, aldus Sterk.

Tussen een krachttraining en een bezoek aan de fysiotherapeut door staat Maria deze krant te woord. Dat doet ze in haar auto, vanzelfsprekend, ‘hands free’ aan de telefoon. “Ik rijd nu in een Volkswagen Tiguan en die bevalt me prima.
Het is een kleine terreinwagen, dus ik zit iets hoger dan in een gemiddelde auto.” Afgelopen januari nam Maria Sterk de stap naar Auto Synyco. “Mijn schaatstrainer Siep Hoekstra vertelde me over zijn contacten met Auto Synyco. Toen ben ik bij Johan Tuinstra langsgegaan en heb gevraagd of hij iets voor me kon betekenen. Ik heb deze auto zelf gekocht en wordt deels door Auto Synyco gesponsord. Zo wordt het onderhoud aan mijn wagen door mijn het bedrijf geregeld. Dat verloopt altijd prima. De auto is al winterklaar gemaakt.

Ik rijd echt veilig over de weg.” Inmiddels heeft Maria Sterk al 40.000 kilometer in haar auto gereden. “Toen ik deze auto kocht stond er 80.000 kilometer op de teller. Nu staat er 120.000 kilometer op de teller. Dat wil wel zeggen dat ik veel rijd. Een goede auto vind ik dan heel erg belangrijk. Veiligheid staat bij mij voorop. Ik heb een goede auto gevonden bij Auto Synyco.” “Mijn contact met Synyco is goed. Het is een enthousiast team in Franeker. Afgelopen zomer ben ik op de racefiets even langsgekomen, gewoon om even bij te praten. Er heerst een gemoedelijke sfeer.”

De 32-jarige Maria Sterk schaatst voor het tiende achtereenvolgende jaar landelijke marathons. “Ik ben twee keer Nederlands Kampioen Marathonschaatsen op natuurijs geworden: in 2009 op de Weissensee in Oostenrijk en in 2010
op het Zuidlaardermeer in Nederland. Daarnaast ben ik houdster van het werelduurrecord op de marathon. Ik draai mee in de top 3 van het Nederlandse marathonschaatsen.”

34 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,4 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl