Vragen over een auto of een afspraak maken? Bel ons0517 39 22 22
Al 68 jaar eersteklas aanbod
Gratis auto bezorgen of proefrit aan huis
Standaard 6 maanden landelijke garantie
Beste online dealer 2018!

Nieuws

De klant vertelt: Siep Hoekstra

Autobedrijf Synyco in Franeker, onder leiding van directeur Johan Tuinstra, staat bekend om zijn enthousiasme, kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo ook bij schaatstrainer Siep Hoekstra. Als schaatstrainer van het Friese Gewest van de Koninklijke Nederlandse Schaats Bond rijdt hij veel kilometers per jaar. Een veilige auto en goed contact met zijn autodealer is heel belangrijk voor hem. “Ik ben in en in tevreden over Auto Synyco”, vertelt Hoekstra. Hoekstra is erg te  spreken over zijn autodealer. “Ik rijd nu al twee jaar met volle tevredenheid in een Nissan XTrail, gekocht bij Auto Synyco.  Daarvoor reed ik in een Volkswagen Passat, die ook bij Auto Synyco vandaan kwam. Ik wilde graag een iets stoerdere auto, en dat is dus de XTrail geworden. Ik rijd er met alle tevredenheid in. En onze tweede auto, een Peugeot 307, heb ik ook in Franeker gekocht. Johan Tuinstra van Auto Synyco heeft mij met deze auto een goede deal aangeboden. De verkoop ging toen supersnel.

Gemoedelijke sfeer
Ook het contact met de medewerkers uit Franeker verloopt volgens Hoekstra zeer goed. “Ik vind dat Auto Synyco echt  een hele goede service biedt. Er heerst een gemoedelijke en gezellige sfeer. Ik heb echt goede contacten met Johan Tuinstra en zijn collega’s. Ik loop regelmatig even binnen voor een kopje koffie, en dan praten we niet alleen over auto’s.”

Warm hart
De trainer van de A Junioren en Neo Senioren vindt het fijn dat Synyco de schaatssport een warm hart toe draagt.  Hoekstra: “Het team van Auto Synyco staat altijd voor je klaar en is altijd bereid om te helpen. Als je een probleem hebt,
wordt je echt geholpen. Dat is echt geweldig.” “Ik ben in en in tevreden over Auto Synyco. Als ik een nieuwe auto zoek, heb ik er alle vertrouwen in dat de mensen van Auto Synyco voor mij op zoek gaan naar de juiste auto voor mij.”

34 klanten beoordelen Auto Synyco met een 9,4 / 10 - klantenvertellen.nl

Corona update: WIJ ZIJN GEOPEND en hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Plan direct een proefrit of een www.proefritaanhuis.nl