Siep Hoekstra, Chinese avonturen en een vleugje Synyco
Lees hier het artikel over Siep Hoekstra (PDF 2mb)
Ted-Jan Bloemen winnaar!
Ted-Jan Bloemen winnaar wielerronde Berltsum 2013.
De commissie van Berltsum had er veel werk van gemaakt om een aantrekkelijke wedstrijd aan te bieden. 3 truien en 4 eindprijzen en een leuke entourage. Ondanks de matige weersomstandigheden waren er toch nog 44 renners aan de start van diverse pluimage.
Lees verder »
Synyco hoogste bieder op veiling voor goede doel 1.311,-
Auto Synyco koopt duurste Lego VW Microbus van Nederland. Hiermee doneert Auto Synyco 1.311,- euro aan stichting SKB4Gambia
Lees verder »
Nieuwste advertentie
geplaatst op: 31-03-2014
Bekijk hier onze nieuwste advertentie.
Lees verder »


Youtube   Twitter   Omnilease


Welkom by Auto Synyco B.V.Synyco is in en ver buiten Franeker een begrip. Een autobedrijf dat al bestaat sinds 1952 dat hoor je nog zelden. Als VW en Audi specialist slaan wij nu ook de vleugels breed uit met diverse andere merken! We behoren al geruime tijd tot de top 3 van auto verkopend nederland op internet.

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van de juiste auto’s, in de juiste uitvoeringen en vooral ook voor de juiste prijzen. Doordat wij een vaste, kleine marge hanteren, kunt u hiervan meeprofiteren. Door onze correcte, lage prijsstelling weten nog steeds alle klanten uit Franeker en verre omstreken ons bedrijf te vinden.


 
Auto Synyco B.V. - Leeuwarderweg 10 - 8801 BV Franeker - T: (0517) 39 22 22 - F: (0517) 39 08 80 - info@synyco.nl