Artikel Rondom Leeuwarden over Johan Tuinstra
Lees hier het volledige Krantenartikel over Johan Tuinstra en zijn automotive holding (PDF).
Siep Hoekstra, Chinese avonturen en een vleugje Synyco
Lees hier het artikel over Siep Hoekstra (PDF 2mb)
Synyco hoogste bieder op veiling voor goede doel 1.311,-
Auto Synyco koopt duurste Lego VW Microbus van Nederland. Hiermee doneert Auto Synyco 1.311,- euro aan stichting SKB4Gambia
Lees verder »
Maria Sterk: Goede auto gevonden bij Auto Synyco
‘Maria Sterk wordt gesponsord door Auto Synyco’. Met deze tekst op haar auto rijdt de marathonschaatsster uit Hallum door het hele land.
Lees verder »
Auto Synyco sponsor van de Keatsbrothers!
Voor de niet-Friezen: de PC is zoiets als het Wimbeldon van het kaatsen.
Lees verder »Welkom by Auto Synyco B.V.

Synyco is in en ver buiten Franeker een begrip. Een autobedrijf dat al bestaat sinds 1952 dat hoor je nog zelden. Als VW en Audi specialist slaan wij nu ook de vleugels breed uit met diverse andere merken! We behoren al geruime tijd tot de top 3 van auto verkopend nederland op internet.

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van de juiste auto’s, in de juiste uitvoeringen en vooral ook voor de juiste prijzen. Doordat wij een vaste, kleine marge hanteren, kunt u hiervan meeprofiteren. Door onze correcte, lage prijsstelling weten nog steeds alle klanten uit Franeker en verre omstreken ons bedrijf te vinden.

Complete Audi S5 Cabriolet    
 
 

Deze unieke en vooral complete Audi S5 Cabriolet is afkomstig van 1e eigenaar. Nieuw geleverd in Duitsland door Audi Hannover. Wat maakt deze Audi S5 Cabriolet zo bijzonder? Hij heeft zo’n uitdagend karakter, dat elke zomerrit automatisch een pleziertocht wordt. Dankzij zijn sterke motor en sportieve wielophanging heeft hij veel weg van een pure sportauto. Daarom kan de S5 Cabriolet meer, op de momenten dat u daar zin in heeft. Een krachtige, compacte V6 TFSI-motor met 245 kW (333 pk) zorgt voor intens rijgenot. Innovaties zoals quattro® met zelfsperrend middendifferentieel en torque vectoring garanderen eveneens dat dit een buitengewone auto is. De S5 Cabriolet is ultrasportief. Dat geldt ook voor het uiterlijk. Het langgerekte silhouet is een lust voor het oog. Markante Xenon plus-koplampen en LED-dagrijverlichting vestigen direct de aandacht op het uitdagende karakter van de S5 Cabriolet. Deze zeer complete Audi S5 is o.a. uitgevoerd met: Climate Controle, Volledig Lederen Bekleding, Sportstoelen, MMi Navigatie, Bluetooth, Elektrische Ramen Voor en Achter, Subwoofer, 19 Inch Lichtmetalen Velgen, Xenon Verlichting, LED Dagrijverlichting, Etc...

Nieuwprijs 105.608 euro

Nu voor 57.950,- euro
   
 
 
Auto Synyco B.V. - Leeuwarderweg 10 - 8801 BV Franeker - T: (0517) 39 22 22 - F: (0517) 39 08 80 - info@synyco.nl