Artikel Rondom Leeuwarden over Johan Tuinstra
Lees hier het volledige Krantenartikel over Johan Tuinstra en zijn automotive holding (PDF).
Siep Hoekstra, Chinese avonturen en een vleugje Synyco
Lees hier het artikel over Siep Hoekstra (PDF 2mb)
Synyco hoogste bieder op veiling voor goede doel 1.311,-
Auto Synyco koopt duurste Lego VW Microbus van Nederland. Hiermee doneert Auto Synyco 1.311,- euro aan stichting SKB4Gambia
Lees verder »
Maria Sterk: Goede auto gevonden bij Auto Synyco
‘Maria Sterk wordt gesponsord door Auto Synyco’. Met deze tekst op haar auto rijdt de marathonschaatsster uit Hallum door het hele land.
Lees verder »Welkom by Auto Synyco B.V.

Synyco is in en ver buiten Franeker een begrip. Een autobedrijf dat al bestaat sinds 1952 dat hoor je nog zelden. Als VW en Audi specialist slaan wij nu ook de vleugels breed uit met diverse andere merken! We behoren al geruime tijd tot de top 3 van auto verkopend nederland op internet.

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van de juiste auto’s, in de juiste uitvoeringen en vooral ook voor de juiste prijzen. Doordat wij een vaste, kleine marge hanteren, kunt u hiervan meeprofiteren. Door onze correcte, lage prijsstelling weten nog steeds alle klanten uit Franeker en verre omstreken ons bedrijf te vinden.

Aankoop 47ste auto familie Braaksma    
 
 

Als we het over echte autoliefhebbers hebben, dan hebben we het over de familie Braaksma. Familie Braaksma heeft afgelopen week hun 47ste (sinds 1970) auto opgehaald. Ze ruilden de Audi A6 in voor deze prachtige en vooral unieke Audi Q5 met offroad pakket. Wij wensen de familie Braaksma nogmaals heel veel rijplezier toe in deze (bijna) nieuwe Audi Q5.
   
 
 
Auto Synyco B.V. - Leeuwarderweg 10 - 8801 BV Franeker - T: (0517) 39 22 22 - F: (0517) 39 08 80 - info@synyco.nl